تندیس جاقلمی میناکاری طرح علی

تندیس جاقلمی

از {{model.count}}
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • کاربرد: تزیینی،مصرفی
  • ابعاد: ابعاد بشقاب : قطر 8 سانتی متر| ابعاد تندیس: 4...
  • وزن: 220 گرم
  • نقش: اسلیمی و ختایی
فروشنده فروشنده: میناکاری حجازی
آماده ارسال ناموجود
198,000 تومان
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

یکی از محصولات تولید شده در کارگاه میناکاری استاد حجازی تندیس جاقلمی میناکاری طرح علی شده است که تلفیقی از چوب مصنوعی و بشقاب میناکاری شده با زیر ساخت مس می باشد.

محصولات مرتبط

یکی از محصولات تولید شده در کارگاه میناکاری استاد حجازی تندیس جاقلمی میناکاری طرح علی است که تلفیقی از چوب مصنوعی و بشقاب میناکاری شده با زیر ساخت مس می باشد.

این تندیس به دلیل کاربردی بودن زیبایی خاصی به میز کاری بخشیده که در زمره هدایای تبلیغاتی پر طرفدار جای گرفته است و همچنین قابلیت درج لوگو و پلاک تبلیغاتی بروی تندیس وجود دارد.استفاده از تندیس جاقلمی میناکاری طرح علی در کنار وسایل موجود بروی میز کار ،انرژی مثبت مضاعفی را به شما می بخشد.

کاربرد
تزیینی،مصرفی
ابعاد
ابعاد بشقاب : قطر 8 سانتی متر| ابعاد تندیس: 4×13 ×30 سانتیمتر| ابعاد پایه تندیس 4/5*12 سانتی متر
وزن
220 گرم
نقش
اسلیمی و ختایی
سایر ویژگی ها
مناسب برای میز کار و هدیه روز پدر
نام صاحب اثر
میناکاری حجازی

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...